Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan

Başkan Kerimoğlu: “CHP Adına Değil 80 Milyon Adına Adalet İstiyoruz”

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun organizasyonuyla binlerce Bakırköylü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne katıldı. Başkan Kerimoğlu “Adalet yürüyüşü sadece CHP adına yapılan bir yürüyüş değil 80 milyon adına yapılan bir yürüyüştür” dedi.

Bugün 6. gününde bulunan adalet yürüyüşüne partili, partisiz binlerce Bakırköylünün katılarak destek verdiğini belirten Başkan Kerimoğlu, dün ve bugün binlerce partili, partisiz Bakırköylünün, Kılıçdaroğlu’nun başlattığı yürüyüşe olan inancını ortaya koyduğunu ifade ederek, “Adalet yürüyüşü; sadece CHP adına yapılan bir yürüyüş değil 80 milyon adına yapılan bir yürüyüştür. Biz adaleti, barışı, hukukun üstünlüğünü ve basın özgürlüğünü tüm yurttaşlarımız adına istiyoruz. Sağlıkta ve eğitimde de adalet istiyoruz” dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.