Batıkent Halkevi'nden Başkan Yaşar'a Ziyaret

CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Batıkent Halkevi Yönetim Kurulu ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Yepyeni bir kültürel uyanışı temsil eden kurumlar olarak Cumhuriyet tarihine damgasını vuran Halkevlerinin Mustafa Kemal Atatürk’ün bir mirası olduğunu anımsatan Başkan Yaşar, Halkevleri’nin demokrasi, aydınlanma, hak mücadelesi, hukukun üstünlüğüne inananların örgütü olduğunun altını çizdi.

Kavgayla demokrasi olmaz

Aydınlık yarınların birlikte kurulacağına inandığını da sözlerine ekleyen Yaşar “Kimseyi ötekileştirmeden herkes için eşit hizmet üretmek gerekiyor. Herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil. Ben Cumhuriyet ilkelerini savunan bir siyasetçiyim. Demokrat olmak slogan atmakla, kavgayla olmaz. Karşı düşünceye de her zaman saygı göstermek zorundayız.  Demokrasinin en güzel tarafı yanlışa karşı dik durmak, doğruyu da alkışlayabilmektir” diye konuştu.

Batıkent Halkevi adına konuşan Mustafa Eberliköse de Yenimahalle Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmalarını takdire şayan bulduklarını ifade ederek, destekleri için Başkan Yaşar’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.