Belediye Başkanı Tiryaki Siteler’de Açılışa Katıldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Siteler Bölgesi’nde bir açılışa katıldı. Siteler Karacakaya Caddesi’ndeki Ersanlar Parke’nin açılışına katılan Tiryaki, işletme sahipleri ve vatandaşlarla birlikte açılış kurdelesini kesti ve daha sonra mağazayı gezdi. 

Altındağ’ın esnafıyla memuruyla emeklisiyle, öğrencisiyle işçisiyle büyük bir aile olduğunu belirten Tiryaki: “Altındağlılarla oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimizin her daim daha da güçlenmesini arzuluyorum.” dedi.

Siteler’in Altındağ için önemli bir merkez olduğunun altını çizen Tiryaki, yeni işletmelerin açılmasından duyduğu memnuniyeti aktardı. “Siteler hem Altındağ, hem Ankara hem Türkiye için çok önemli bir ticaret merkezi. Siteler, mobilya ve yan sektörlerin kalbinin attığı yer. Dolayısıyla da Ankara ekonomisi için vazgeçilmez bir bölge. Her geçen gün bu bölgenin gelişmesi, bu alanda hizmet veren esnafın daha da güçlenmesini çok önemsiyoruz. “ diye konuşan Başkan Tiryaki, bu vesileyle yeni açılan işletmenin de hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.