Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Batuhan Sert aydın Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin asfalt ekipleri çukurovada çalışıyor marmaris belediyesi haberleri

"Beleş Tepe"ye Şehitler Tepesi İsmi Verildi

Beşiktaş Belediyesi 10 Aralık 2016 Cumartesi günü ilçede yaşanan hain terör saldırısı sebebiyle  olağanüstü şekilde toplanarak aldığı karar ile Beleş Tepe olarak bilinen yerin ismini "Şehitler Tepesi" olarak değiştirdi.

Beşiktaş Belediyesi, 10 Aralık Cumartesi günü ilçede yaşanan hain terör saldırısını kınayarak, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yararlılara acil şifalar dileriz açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "Beşiktaş Belediye Meclisi, 12 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da meclis toplantı salonunda olağanüstü şekilde toplandı. 10 Aralık 2016 Cumartesi günü ilçemizde yaşanan hain terör saldırısı sebebiyle toplanan meclisimiz teröre karşı birlik oldu. Beşiktaş Belediye Meclisi bu sabah yaptığı olağanüstü toplantı sonrası aldığı kararla terör saldırısının yaşandığı ve “Beleş Tepe” olarak bilinen yerin ismini "Şehitler Tepesi" olarak değiştirdi. Şehitlerimizin anısına eylemin gerçekleştiği noktaya önümüzdeki günlerde anıt dikilecek.

Beşiktaş Belediyesi, 12 Aralık Pazartesi sabahı Levent Hizmet Binası önünde anma töreni düzenledi. Ardından saat 10.00’da Beşiktaş Belediye Meclisi olağanüstü şekilde toplandı ve oy birliğiyle alınan karar sonrası terör saldırısının yaşandığı ve “Beleş Tepe” olarak bilinen yerin ismi Şehitler Tepesi olarak değiştirildi. Saatler 11.30’u gösterdiğinde ise Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, tüm ülkelerin başkonsolosları, 4 semavi dinin liderleri ve yabancı misyon temsilcileri Dolmabahçe Saat Kulesi önünde düzenlenen anma törenine katıldı. Ardından kalabalık, teröre karşı omuz omuza olay yerine doğru yürüdü."


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.