Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer çin Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi

Beşiktaş Belediyesi Antika Ve Nostalji Festivali Düzenliyor

Beşiktaş Belediyesi, bu sene 3.sü gerçekleşecek olan ‘Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Antikacılar ve Sahaflar Derneği’nin antika kültürünü genç kuşağa tanıtmak ve antika esnafının ekonomisine can vermek amacıyla düzenlenen festivalin açılışı Bugün Beşiktaş Deniz Müzesi’nde Saat 12.00’da Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın konuşmasıyla başlayacak.

Beşiktaş Belediyesi bu sene 3.sü gerçekleşecek olan Antika ve Nostalji Festivali düzenliyor. 5-14 Mayıs tarihleri Beşiktaş Deniz Müzesi’nde gerçekleşecek olan  Uluslararası Antika ve Nostalji Festivali’ne dünyadan ve Türkiye’den bir çok önemli sanatçı katılacak. Antikacılar ve Sahaflar derneği tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen festivalin açılışını Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar gerçekleştirecek.

HER GÜN BİR MÜZAYEDE
 
Bir döneme damgasını vuran plaklar, eski gazeteler, objeler, fotoğraf makineleri ve resimler gibi nostaljik ürünlerin de sergilenerek satılacağı festivalde aynı zamanda Türk - Osmanlı eserlerinin en nadide parçaları da ziyaretçilerin beğenilerine sunulacaktır.  Antika bir esere sahip olmak, anneler gününde sevdiklerimize farklı, tarihi olan ve yaşanmışlıkları içinde barındıran bir hediye vermek isteyenler festivalde kurulacak stantları 10.00 – 21.00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.