Beşiktaş Belediyesi’nden Gültekin Çizgen’e Saygı Gecesi

Beşiktaş Belediyesi, “Ustalara Saygı” etkinlikleri kapsamında çağdaş sanatın yaşayan önemli temsilcilerinden Gültekin Çizgen için yarın saygı gecesi yapacak.

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği, Faruk Şüyün’ün hazırladığı Ustalara Saygı etkinliklerinin 158.'si fotoğraf sanatına yaptığı hizmetleri ve Türkiye’ye kazandırdığı sanatsal değerleri 59 yıldır sürdüren Gültekin Çizgen için yapılacak. Yarın akşam saat 20.00’de Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğe, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katılacak.

Çizgen’e saygı gecesine aralarında Doğan Hızlan, Tekin Ertuğ, Ali Saydam, Necip Sarıcıoğlu, Emre İkizler, Ekrem Özen, Nural Denker, Kazım Kurt, Ali İbrahim Yalçın, Başak Çizgen, Aylin Gözen, Birsen Geçikli, Bilge Cuntay’ın da olduğu farklı mesleklerden dostları ve ailesi katılacak. Revnak Halk Müziği Korosu’nun mini bir konser vereceği gecede Gültekin Çizgen’in çalışmalarından fotoğraflar ve filmler gösterilecek, fuayede eserlerinden örnekler sergilenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.