Beşiktaş’ta “İzzet Öz’e Saygı Gecesi” Düzenlendi

Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı'nda düzenlenen "Ustalara Saygı" programının konuğu İzzet Öz oldu.

Kültür, sanat, edebiyat dünyasındaki usta isimlerin çeşitli yönleriyle izleyici ile buluşmasını hedefleyen Beşiktaş Belediyesi “Ustalara Saygı” toplantıları, İzzet Öz Saygı Gecesi ile devam etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve MFÖ grubundan Fuat Güner de geceye katıldı. Program öncesi konuşması yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar,  Öz hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Öz’ün müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri olduğuna vurgu yapan Hazinedar, “İzzet Öz benim çok yakın arkadaşım. Siz onun 70 yaşında olduğuna bakmayın ruhu benden genç. Bana çok şey katan çok önemli bir Beşiktaşlı. Her birimizin müzikle ilgili hayatında sanıyorum İzzet Öz’ün özel bir yeri vardır. İşte o yüzden gerçekten bir usta” dedi.

50 Yılı Müzik ve Görüntülerle Anlattı

Öz, arşivinde bulunan nadide eserleri Abbasağa Parkı’na gelenlerle paylaştı ve 50 yıllık müzik tarihini görüntü ve müziklerle anlattı. Gecede ayrıca Cevdet Alanbay, Siney Yılmaz ve Goncagül Alankaya'dan oluşan "Akustik Bişeyler" grubu da 1970'lerden bugüne geniş bir yelpazede şarkılar seslendirdi. Gecenin sonunda ise Nükhet Duru sahne aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.