Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer akbank vodafone ato CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Boyabatlılar Derneğinden Başkan Akgül’e Ziyaret Gerçekleştirildi

 Ankara Boyabatlılar Derneği (BOYDER) Başkanı Bayram Yıldırım, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Ankara’da bulunan Boyabatlı 8 derneğin federasyon olarak toplanması ele alındı.

“Derneklere Gerekli Desteği Vereceğiz”
 
Derneklerin her zaman yanında olduğunu dile getiren Akgül; “İlçemizde bulunan derneklerimizin gerek sorunlarıyla gerekse istekleriyle yakından ilgileniyoruz. Boyabatlıların tek çatı altında toplanması verimlilik açısından çok daha faydalı olacaktır. Bu yapılaşma için Mamak Belediyesi olarak gerekli destekleri vereceğiz” dedi.

 Yıldırım:” Başkanımıza Rahatlıkla Ulaşıp Sorunlarımızı Çözebiliyoruz”

 Ankara Boyabatlılar Derneği Başkanı Bayram Yıldırım; “ Başkanımızla dönem dönem bir araya geliyoruz. Kendisinin Mamak için nasıl çalıştığını görüyoruz. Bizlerde her türlü sorunlarımız ve isteklerimiz karşısında başkanımıza rahatlıkla ulaşıp sorunlarımızı çözebiliyoruz. Kendisine bu desteklerinden çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.