Bozkurt Pazarcı Esnafı İle Biraraya Geldi

Eskişehir İnönü İlçesi Cumhur İttifakı Adayı ve İlçe Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, pazarcı esnafı ve ilçe sakinleri ile biraraya geldi. 

Cumhur İttifakı Adayı Kadir Bozkurt, MHP İnönü İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte İnönü Belediye Başkanlığı tarafından 2015 yılında yapımı tamamlanarak hizmete açılan ve her perşembe pazarda pazarcı esnafı ile ilçe sakinlerini biraraya getiren perşembe pazarını ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bozkurt, belediye tarafından kapalı pazar yerinin yanına yapımı tamamlanan, içerisinde, otobüs bekleme salonu, STK’ların bürolarının bulunduğu, toplantı salonu, kafeterya ve dijital kütüphanenin olduğu Belediye Hizmet Çarşısı ile ilgili bilgi verdi. 


İlçe sakinleri alışverişlerini kardan, çamurdan ve yağmurdan etkilenmeden yapabilmelerini sağlayan kapalı pazar yeri ve belediye hizmet çarşısını ilçeye kazandırdığı için teşekkürlerini dile getirdiler. 

Anahtar Kelimeler:
Eskişehirİnönü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.