Öne Çıkanlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ito bitlis milli savunma bakanlığı ukrayna FLOmum marka yüzü İstanbulun sokak lezzetleri Duadır XL-S Nutrition Miraç Filminin konusu

CHP Kuşadası Belediyesi Başkan Adayı Günel, Hayvanseverler İle Buluştu

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, "Kuşadası’nı bizimle beraber paylaşan hayvan dostlarımız içinde şartların en iyi şekilde iyileştirilmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz." dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel‘i seçim bürosunda hayvanları koruma dernekleri dernek temsilcileri ve hayvan sever Kuşadalılar ziyaret etti.

Sahipsiz sokak hayvanları için neler yapılabileceğinin konuşulduğu toplantıda Ege Hayvan Severler Derneği Başkanı İskender Avcı Kuşadası’nda konu ile ilgili 5 adet dernek bulunduğunu ve bunların bir çatı altında daha güçlü tek bir dernek olarak birleştirmenin yollarının aranması gerektiğini söyledi.
Sahipsiz sokak hayvanları için iyileştirilmesi gereken başlıkların sıralandı ziyarette; ameliyathanesi olan bir barınak inşa edilmesi, barınakta ki veteriner sayısının arttırılması, nöbetçi veteriner şartı konması, sokaklardaki kedi evlerinin çoğaltılması istendi. Toplantıda ayrıca, hayvan satışlarını değil de sahiplendirme bilincinin oluşturulması ve yaz sonu sahil sitelerinde terk edilen hayvanlara çözüm bulmak için bilinçlendirme çalışmalarının yapılması konuşuldu.

TEK ÇATI ALTINDA ORTAK AKIL İLE HAREKET ETMEMİZ ŞART
Dernek temsilcilerini dikkatle dinleyen Ömer Günel, “Beni artık tanıyorsunuz. Hiçbir şeyi yapıyormuş gibi görünmeyi sevmem en iyi şekilde kalıcı çözümler bularak çözmeyi severim. Kuşadası’nı bizimle beraber paylaşan hayvan dostlarımız içinde şartların en iyi şekilde iyileştirilmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Sizden de bu konu ile ilgi benim bir talebim olacak. Ortak karar ile örnek alabileceğimiz bir barınak belirlemenizi istiyorum. Bu ziyaretlerinizi belediye olarak biz organize edebiliriz. Ayrıca, 5 farklı dernek ile ayrı ayrı yürümek zor olacağından tek çatı altında ortak akıl ile hareket etmemiz daha sağlıklı olacaktır. Böylelikle daha hızlı kararlar alıp kalıcı çözümlere hızlıca ulaşabiliriz. Bir daha ki görüşmemize kadar sizden bu konu ile ilgili bir çalışma yapmanızı rica ediyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

Anahtar Kelimeler:
Kuşadası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.