Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Yüreğir Halkıyla İftar Açtı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir ilçesi Yavuzlar mahallesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla buluştu. Başkan Çetin, Yüreğir’de yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaştı.

İftar Yemeğine 3 Bin Kişi Katıldı

Çukurova Belediyesi, Ramazan’da ilçe genelinde kurduğu iftar çadırını dün Yüreğir ilçesinin Yavuzlar mahallesinde kurdu. Yüreğir Yavuzlar Semt Pazarı’nda kurulan iftar çadırına yoğun bir katılım oldu, 2 bin kişi olarak planlanan iftar yemeğine, 3 bin kişi katıldı. Katılımın yoğun olması üzerine, takviye yemek servisleri yapıldı.

“Yemekler Vesilesiyle Vatandaşlarımızın Sorunlarına Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz ”

Her gün bir mahallede Çukurova’da kurulan iftar çadırlarında halkla buluşan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkan Çetin, bu kez Yüreğir halkıyla bir araya geldi. Yüreğirliler tarafından büyük bir coşku ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Çetin, vatandaşlarla sohbet etti, Ramazanlarının hayırlı olmasını diledi. Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan Soner Çetin, “Bugün de Yüreğirli hemşerilerimle kardeşlik ve gönül sofrasında bir aradayız. Genciyle, yaşlısıyla, erkeğiyle, kadınıyla, zenginiyle, fakiriyle aynı sofranın etrafında birleşiyoruz. Sofralarımız bir, gönüllerimiz bir” ifadelerini kullandı.

Çukurova’da mahalle iftarlarının artık geleneksel hâle geldiğini belirten Çetin şöyle konuştu:

“Her yıl ortalama 35-40 bin vatandaşımızla iftar çadırlarımızda bir araya geliyoruz. Sadece Çukurova değil, Yüreğirli hemşerilerimizle de ekmeğimizi paylaşmak istedik. Bu yemekler vesilesiyle, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini birebir dinleyerek onların sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak olmak ve aynı manevi iklimi birlikte solumak.”
İftar programına CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve çok sayıda partili katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.