Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan Konyada Askeri Uçak Düştü boyun halkevleri enflasyonla mücadelede başarı kriterleri 9 Nisan 2024 Gündem Özeti SGK Primi Konya mitingi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu

Çukurova Belediye Başkanı: Siz Bize Değil Biz Sizin Ayağınıza Geleceğiz

Makamdaki ziyaretlere uzun süre önce son veren Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Siz bize değil, biz sizin ayağınıza geleceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, çat kapı ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerde büyük bir ilgi gören Çetin, önceki gün Mahfesığmaz Mahallesi Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde kadınlarla bir araya gelip sohbet etti. Kadınlarla beraber simit yiyip çay içen Çetin, kadınların sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin, buradaki ziyaretinin ardından Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

“Halk Beni Makamda Oturayım Diye Seçmedi”

Halkı selamlayan ve hal hatır soran Çetin, daha sonra bir kahveye girerek vatandaşlarla sohbet edip okey oynadı. Halkın arasında olmaktan büyük keyif aldığını ve makamdaki buluşmalara artık son verdiğini belirten Başkan Çetin, “Belediye başkanlığından en çok halkın içinde, halkla iç içe olduğu zamanlar zevk alıyorum. Halkımıza hizmet için bu makama geldik. Durmadan, hız kesmeden çalışmaya ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Halk beni makamda oturayım diye seçmedi. Küfür hariç, her türlü eleştiri ve öneri serbest dediğimiz Halk Günleri de, her Cuma devam ediyor’’ açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.