Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem chp pakistan veysel eroğlu iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Çukurova Belediyesinden Bayrama Hazırlık

Çukurova Belediyesi ekipleri, bayram öncesinde ibadethane, çöp konteynırları, sokak ve kaldırım temizliklerini gerçekleştirdi. Ekipler; Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Pozantı gibi ilçelerde de temizlik çalışmaları yaptı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, temizlik çalışmalarının, gece gündüz aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Bu çalışmaların yanı sıra, farkındalık yaparak, ‘Bahar Temizliği’, ‘İbadethane Temizliği’ etkinliklerimiz de düzenli olarak devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle, bu çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak devam ettirdik. Bayram öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık” ifadelerini kullandı.

Bu hizmetleri sadece Çukurova’da değil, çevre ilçelerde de gerçekleştirdiklerinin altını çizen Çetin, “Halkımızdan gelen talepler üzerine, Adana’nın her yerine hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Halkımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşaması, bayramını mutlu geçirmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.