Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Çukurova’da Su Oyun Parkları Hizmete Açıldı

Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan su oyun parkları hizmete açıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çocuklarımız okullar tatil olduğundan bu yana parkların açılmasını merakla ve heyecanla bekliyordu. Müjdemiz olsun; tüm su oyun parklarımız bugün hizmete açıldı. Aileler güvenle parklarımıza çocuklarını getirebilirler” dedi.

Çukurova Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, belediyenin Adana’ya kazandırdığı su oyun parkları hizmete açıldı. Çocuklar su oyun parklarını herhangi bir ücret ödemeden kullanacak.

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Biliyorum ki çocuklarımız çok yorucu bir sezon geçirdi. Şimdi eğlenceyi hak ediyorlar. Çocuklarımız okullar tatil olduğundan bu yana parkların açılmasını merakla ve heyecanla bekliyordu. Müjdemiz olsun; tüm su oyun parklarımız bugün hizmete açıldı. Aileler güvenle parklarımıza çocuklarını getirebilirler. Çocuklar burada diledikleri kadar, özgür biçimde ve gönüllerince eğlenip oynayacaklar. su oyunları parkımız yaz boyunca açık olacak. Çocuklarımıza iyi eğlenceler ve mutlu bir tatil diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.