Öne Çıkanlar adana roche abank İlişkilerde Submarining Belirtileri Nelerdir e-muhtıra ataman madrid İzmir sahil güvenlik chp grup başkan vekili iç işleri bakanı efkan ala balıkresir en çok zamlanan sebze tatil

Demirel Göktürk te Sergi Açtı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi kursiyerlerinin Yağlı Boya Sergisi'ni açtı. Açılış sonrası kursiyerlerle birlikte sergiyi gezen Demirel, sergiyi çok beğendiğini belirterek, "Sergide her biri ayrı bir emek isteyen, özverili çalışma gerektiren çok güzel eserler olduğunu belirtti. Bütün kursiyerimizi tebrik ediyorum" dedi. 

Yaşam Merkezlerini Çoğaltıyoruz

Başkan Demirel, serginin açıldığı Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi hakkında da bilgi verdi. Merkezin toplumun her kesimine hitap eden donatılara sahip olduğunu kaydeden Demirel, "Merkezde havuz, hamam, güzellik merkezi, spor, eğitim ve oyunu aynı çatı altında sunuyoruz. Merkezimizden yılda 10 bine yakın vatandaşımız  hizmet alıyor. Buna benzer tesislerin sayısını artırıyoruz. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Güzelkent Aile Yaşam Merkezimizin inşaatına da başlıyoruz. Aile Yaşam Merkezleriyle ilçemizin değerine değer katarken insanımızın da yaşam kalitesini artırıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.