Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye akbank vodafone chp niğde milletvekili ömer fethi gürer ato tim CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Demirel Ve Kaynarca Açılışta Buluştu

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile birlikte Kaynarca'nın kız kardeşinin kuaför ve güzellik merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Eryaman bölgesinde Kaynarca'nın kız kardeşi Meryem Yeşilgül'e ait merkezin açılış kurdelasını, Başkan Demirel ve Oktay Kaynarca birlikte kestiler. Başkan Demirel, açılışın ardından Kaynarca ile birlikte güzellik merkezini gezdi, ve açılış yaş pastasını kestiler. Demirel, Kaynarca'ya bol ve hayırlı kazanç diledi.



MODERN KENT OLDUK
Demirel, Etimesgut'u taşra görünümünden kurtararak modern bir yapıya kavuşturduklarını belirterek, "İlçemizi her yönüyle daha modern hale getirecek hizmet ve yatırımlar gerçekleştirdik. Eryaman bölgemize Atatürk Ormanı inşa ettik. Orman içerisine Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin benzerini inşa ediyoruz. Ayrıca Hanımlar Lokalimizin inşaatını da tamamlamak üzereyiz. Yine bu bölgemizde spor kompleksi inşaatımız hızla devam ediyor" dedi. Oyuncu Oktay Kaynarca da Etimesgut'un modern yapısına dikkat çekerek, Başkan Demirel’i hizmetlerinden dolayı kutladı.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.