Öne Çıkanlar aydın Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin çin Ankara çalışma saatleri selahettin eyyubi mahallesi diyarbakır il emniyet müdürlüğü başkentte ulaşıma zam anka Arıkan Group abd başkanı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg anadolu jet çocuk tiyatrosu

Diyarbakır'da Belediye Otobüsü Kurşunlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki yolcu otobüsü, Elazığ Caddesi Muhabere Kavşağı’nda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Yolcuların da içinde bulunduğu sırada yapılan saldırıda, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na ait 21 FD 737 (körüklü) ve 21 BF 734 plakalı iki yolcu otobüsü, Yenişehir ilçesi Elazığ Caddesi Muhabere Kavşağı’nda (Ofis Kavşağı) kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Körüklü otobüse iki, doğalgazlı otobüse ise bir kurşun isabet ederken, yolcuların bulunduğu iki otobüste de şans eseri ölen ve yaralanan olmadı, her iki otobüste de maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından otobüsler belediye garajına çekildi, otobüs şoförleri ise ifadeleri alınmak üzere Yenişehir Karakolu’na götürüldü.

Altuğ: Gerekli inceleme yapılıyor

Olay yerinde bir açıklama yapan Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, taşıma hizmeti veren ve rutin seferlerini yapan iki belediye otobüsüne Muhabere Kavşağı’nda hangi yönden geldiğini bilmedikleri üç merminin isabet ettiğini belirterek, “Bir aracımız Dağkapı’dan Seyrantepe’ye giderken ışıklarda durduğu zaman, bir aracımız ise Seyrantepe’den Dağkapı’ya doğru hareket halindeyken silahlı saldırıya uğramış. Nedenini bilmiyoruz, nereden geldiğini bilmiyoruz. İki aracımızın camlarında kırık var, ancak araçlarımızda seyahat eden herhangi bir yolcumuzun yararlanmaması bizi sevindiren bir olaydır. Bu olayı emniyet birimlerine bildirdik, gerekli inceleme yapılıyor. Bunun sonucu hakkında basına gerekli açıklamayı yapacağız.” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.