Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN bugünün gündemi palandöken terör Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Hadise ömer fethi gürer elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya

EÇADEM'DE Anneler Günü Sevinci

AÇADEM ailesi Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle anneler gününü kutladı.

 

Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi’nin (EÇADEM) bahçesinde verilen kahvaltıyla başlayan etkinlikte bir araya gelen engelli çocuklar ve anneleri, birlikte güzel saatler geçirmenin sevincini yaşadı. Güneşli bir Sarıyer sabahında dans ederek, gülüp eğlenen çocuklar hep birlikte kesilen pastanın ardından annelerine kendi yaptıkları hediyeleri verdiler. Bu tür etkinliklerin kendilerini mutlu ettiğini belirten engelli anneleri, ‘’Unutulmadığımızı bilmek ve önemsenmek çok güzel bir duygu’’ dedi.  Çocukların ve Annelerin sevinçleri görülmeye değerdi.

 

EÇADEM ailesi Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle anneler gününü kutladı. Kutlama görüntüleri günün anlam ve önemini bütün detaylarıyla açıklıyor.

İsmail Erdem’den annelere karanfil 

Anneler Günü kahvaltısına katılan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, tek tek masaları dolaşarak annelerin gününü kutladı ve çiçek takdim etti. Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Saadet Göne Ergenç’in de katıldığı etkinlikte çocuklar ve aileleri bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.