Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan sgk kastamonu chp Bala Konyada Askeri Uçak Düştü boyun Ankarada Silahlı Çatışma halkevleri

Ertürk'ten Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Tuna'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti'deki değişim ve yenilenme çalışmaları kapsamında istifa eden Melih Gökçek'in ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Tuna'yı ziyaret etti. Başkan Tuna'yı makamında ziyaret eden Ertürk'e, Kahramankazanlılardan oluşan bir heyet de eşlik etti. Ertürk, Başkan Tuna'ya yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Tuna da, Ertürk ve beraberindekilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Ertürk ve Tuna, görüşmede başkente ve Kahramankazan'a ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.