Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

GAİB Başkanı Çıkmaz: Antep Savunması Kanla Yazılmış Emsalsiz Bir Destandır

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Antep Savunması'nın dünya tarihine altın harflerle yazılan örnek bir savunma olduğunu belirtti.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, yokluklara inat, mücadele ve azmin en güzel örneğinin Antep Savunmasında yaşandığını ifade etti. Şehrin 95 yıl önce büyük bir sınav verdiğini hatırlatan Çıkmaz, şöyle devam etti:

“Üretimleri Yurtdışına Satarak Ülkemize Katkı Sağlamaya Çalışıyoruz”

“Yaklaşık bir asır önce bu topraklarda verilen mücadele bizlere her anlamda örnektir. Sabır, mücadele, azim ve sebatla aziz vatan toprakları için çarpışan atalarımızın mirasına sahip çıkıyoruz. Dün verilen mücadeleyi bugün farklı kulvarda gerçekleştiriyoruz.”

Çıkmaz, şehrin ihracatının artırılmasında ve Gaziantep menşeli ürünlerin dünyanın dört bir köşesinde satılması için büyük mücadele verdiklerini dile getirdiği mesajında, “Herkes bulunduğu konum itibariyle ülkesine fayda sağlamakla görevli, biz ihracatçılarda üretimleri yurtdışına satarak ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz ”açıklamasında bulundu. Bu topraklarda 25 Aralık ruhunun her zaman terütaze kaldığını vurgulayan Çıkmaz, Antep Savunması'nın şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle andığını kaydetti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.