Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Haymananın 73 Mahallesine Gökçek’ten Malzeme Desteği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Haymananın 73 mahallesine bayramlarda, düğün-cenaze gibi organizasyonlarda kullanılmak üzere, masa sandalye takımı, çay makinesi, çay servis takımı ve ses sisteminden oluşan setin dağıtımı için Haymana’ya geldi.

İlk olarak Haymana Belediyesi’ne gelen Başkan Gökçek burada Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Belediye Başkan yardımcısı Talip Kapıcı, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kandemir ve belediye meclis üyeleriyle görüştü. Haymana Fen İşleri Bölge şefi Bediha Kadıoğlu’nun da bulunduğu görüşmede başta yol ağı olmak üzere Haymana’nın ihtiyaçları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Gökçek ve Turgut Haymana Şehitler Meydan’ında hazırlanan platformda vatandaşlara seslendi.

İlk sözü alan Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut “Ankara’nın Mimarı Haymana’mıza Hoş Geldiniz.” diyerek başladığı konuşmasında Ankara-Haymana yolunun bu yıl biteceğinin müjdesini verdi. Başkan Turgut “Büyükşehir Belediyesinin ilçe yatırımları arasında en büyük payı 200 Milyon TL ile Haymana aldı. Bu yıl yetişmese de inşallah seneye ilçemizin su sorunu bitecek. Sondaj ve depo çalışmaları yapılıyor. 202 km. Grup yollarımız yapılacak. Pazaryeri ile ilgili projemizi sunduk inşallah o da bu yıl ihalesi yapılacak. Ayrıca taziye evi ve camimiz de mezarlığın yanına yapılacak. Meydan düzenlemesi ve parklar ile ilgili çalışmalarda yapılacak. Sayın başkanımıza yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”






Başkan Turgut’un ardından sahneye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bugüne kadar belediye bütçesinden en önemli payı Haymana’nın aldığını ifade ederek Haymana’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Gökçek referandumda söz verdiği 150 km grup yolu asfalt sözünü de 202 km’ye çıkartarak bu 202 km’nin bu yıl biteceğini belirtti. Gökçek “Sizlere ne yapsak az. Seçimlerde bize en büyük desteği siz Haymanalılar verdiniz. Bizi Cumhurbaşkanımıza mahcup etmediniz. Aile yaşam merkezi yapmak istiyoruz. Yol çalışmalarımızda 202 km yol bitecek. Meydan düzenlemesini de seçimlere kadar bitireceğiz. Bugün ise 73 tane mahallemize 10172 sandalye, 2543 masa, 73 çay semaveri ve ses sistemi, çay tabağı ve bardağı dağıtılacak. Maliyeti 897 Bin TL. Hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki senelerde de tente ve yeni hediyelerimiz olacak. Sizlere elimizden gelen hizmeti yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.



Konuşmasının ardından Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından Gökçek ve Turgut muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.