Öne Çıkanlar terörist abd Koronavirüs chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli deprem ATO Başkanı Gürsel Baran İsrail kemal kılıçdaroğlu

“Hoş Geldin Meleğim” Ziyareti

Kahramankazan Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, ilçede yeni doğan bebeklere “Hoş Geldin Meleğim” ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Kahramankazan Belediyesi, yerel yönetimler alanında yaptığı çalışmalarla örnek olmayı sürdürüyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Ertürk ve eşi Meral Ertürk, ilçede yeni doğan bebeklere ve ailelere “Hoş Geldin Meleğim” ziyaretleri gerçekleştiriyor. Ziyaretler sırasında  Ertürk çiftine  belediye sosyal yardım işleri müdürlüğü ekipleri de eşlik ediyor. Bu kapsamda ailelere göz aydınlığı dileğinde bulunulurken, bebek seti de hediye ediliyor. Hediye edilen bebek setinin içerisinde, yeni doğan bir bebeğin ihtiyacı olan tüm malzemeler yer alıyor. Ayrıca, bebek setinin yanı sıra Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim de aileye hediye ediliyor. Ziyaretler sırasında bazı aileler kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı bebeklerinin adını Lokman veya Meral koyuyor. Sosyal yardım işleri ekipleri ziyaretlerin ardından da bebeklerin durumunu ailelere yapılan ziyaretlerle yakından takip ediyor.




"Biz Büyük Bir Aileyiz"

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan’da yaşayan tüm insanlarla büyük bir aile olduklarını belirterek, “Ailemize yeni katılan bebeklerimize aramıza hoş geldin ziyaretinde bulunuyoruz. Onların ilk dünyaya gözlerini ilk açışlarında yanlarında yanlarında oluyoruz. Bu bize büyük bir mutluluk veriyor” diye konuştu. Başkan Ertürk Ertürk, yeni evlenen çiftlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok çocuk tavsiyesinde de bulunarak, “Kahramankazan Belediyesi olarak, ailemizin değerli fertlerinin her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz” dedi. Başkan Ertürk’ün eşi Meral Ertürk de, “Yeni doğum yapan ailelerin ve bebeklerimizin sürekli olarak yanındayız. Bu ziyaretlerle ailemizin her geçen gün daha da büyüdüğüne şahit oluyoruz ve bu bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.
 

 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.