Hüzün Ve Coşkuyu Bir Arada Yaşadılar

Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Mamak Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu, sanatseverlere muhteşem bir konser verdi. Mamak Kültür Merkezi’nde düzenlenen Şarkılarımız-Türkülerimiz” programında, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin seslendirildiği konserde seyirciler hüzün ve coşkuyu bir arada yaşadı.

Kültür en önemli miras
2 saat süren konserde, kursiyerlerin yanı sıra amatör ve profesyonel TSM-THM sanatçıları da solo eserlerle sahne aldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Şarkılarımız Türkülerimiz programıyla yıl içerisinde sahne alarak seyircilere müzik ziyafeti sunan ekibimize teşekkür ediyorum. Müzik bir milletin kültürel birikimiyle hayat bulan son derce önemli bir mirastır. Konservatuarımız hem bu kültürel mirasa sahip çıkarak öğretiyor hem de en güzel eserlerle izleyicilerin karşısına çıkıyor” ded
i. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.