Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG gündem özeti Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

İlber Ortaylı'ya "Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü" Verildi

İncirli Lions Kulübü tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen “Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü” tarihçi yazar Prof.Dr. İlber Ortaylı’ya verildi.

Bakırköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde İncirli Lions Kulübü tarafından düzenlenen Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödül Töreni, Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Törenin açılış konuşmasını yapan İncirli Lions Kulübü Başkanı Mahmut Gecikligün, "Bugün 10 Kasım. Kulübümüz 1996'dan bu yana her yıl Atatürkçü düşünceye katkıda bulunanlara hizmet ödülü veriyor. Bu yılda katkı sağladığına inandığımız Türkiye'nin en büyük tarihçilerinden Prof.Dr. İlber Ortaylı'yı layık gördük" dedi.

Ödül törenine katılan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu,  Ortaylı’ya teşekkür ederek ödülünü sundu. Programda Ortaylı bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide böyle bir konuda ödül almaktan şeref duyduğunu belirten Ortaylı, “Onur duyuyorum burada olmaktan. Atatürk sevgisini size açıklamak benim haddimi aşar. Hepimiz aynı fikirlerin insanlarıyız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bizim ebedi şefimizdir bu unvan kendisine verilmiştir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.