Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eurodeks Bilgilendirme Etkinliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça’da, Avrupa fırsatları hakkında bilgilendirme etkinliği gerçekleştirecek.

Gençlere yönelik Avrupa Birliği Gençlik Programları ve Avrupa fırsatları ile ilgili bilgilendirme yapmak üzere; Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından ‘Eurodesk Temas Noktası’ olarak akredite edilmiştir. Bu çerçevede; gençlere, kamu kurumlarına, üniversitelere, STK’larına ve vatandaşlara yönelik Avrupa fırsatları hakkında çeşitli bilgilendirme etkinlikleri düzenleyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eurodesk Avrupa fırsatları bilgilendirme hizmeti kapsamında; 26 Ağustos 2016, Cuma günü, Foça’da, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları ve Avrupa fırsatlarına ilişkin bilgilendirmek üzere Foça Demokrasi Meydanı’nda(Belediye Meydanı), saat 13.30’da başlayacak olan etkinliğe, 18-30 yaş arası gençleri ve ilgili vatandaşları davet ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.