Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem Covid19 recep tayyip erdoğan erdoğan gündem başlıkları konser çin

Kahramankazan'a Yeni Logo Yapılıyor

Kahramankazan Belediyesi’nin Kasım ayı belediye meclis toplantısı meclis üyeleri için özel bir anlam taşıdı. Kazan’ın kahramanlık ünvanının almasının ardından meclis üyeleri Kahramankazan Belediyesi olarak ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kahramankazan olarak İlk meclisin ilk gündemi ise Kahramankazan Belediyesi için yeni bir logo yapılması kararı oldu.

15 Temmuz Gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişiminin ardından Kazanlıların gösterdiği kahramanlık nedeniyle TBMM’de grubu bulunan tüm siyasi partilerin ortak önerisiyle Kazan’a “Kahramanlık” ünvanı verildi. Kahramanlık ünvanının ardından Kahramanakazan Belediyesi olarak ilk kez toplanan belediye meclis üyeleri, Kasım ayı meclis toplantısının kendileri için farklı bir anlam taşıdığını belirtti. 3. Dönem, birinci oturum, birinci birleşimi için bir araya gelen meclis üyeleri, tarihe not düşecek ilk meclis toplantısını gerçekleştirmiş olmanın heyecanını yaşadıklarını ve bugünün kendileri için derin bir anlam taşıdığını belirttiler.

İlk meclisin gündemi yeni logo yapılması oldu
Kahramankazan Belediyesi’nin Kasım ayı Belediye Meclis toplantısının gündem maddeleri arasında belediyeye yeni bir logo yapılması yer aldı. Ak Parti ve MHP’li meclis üyelerinin ortak önerisiyle komisyonlara havale edilen Kahramankazan’a yeni bir logo yapılması kararı için şartların ve ödülün ne olacağı komisyonların çalışmasından sonra karara bağlanacağı belirtildi. Kahramankazan Belediyesi’nin kullandığı logo, 1971 yılında ilk belediye olduğu tarihte, tarım ile sanayiyi simgeleyen figürler içeriyordu. Kahramankazanlıların 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğu cesaretin simgesi olan “Kahramanlık” ünvanının yanı sıra Türkiye’nin savunma, uzay ve havacılık alanındaki ana yatırımların merkezinde bulunması, yapılacak yeni logo için önemli ayrıntılar olarak görülüyor. Zengin termal su kaynaklarına sahip olması da Kahramankazan için yapılması planlanan yeni logo da dikkat çekilmesi planlanan diğer bir ayrıntı olduğu öğrenildi.
Belediye Başkanı Lokman Ertürk “Kahramankazan Belediyesi olarak ilk meclis toplantımızı gerçekleştirmiş olduk. Bugün bizim için ayrı bir gurur. Değişen ve gelişen çağa uygun olarak ilçemizde hızlı bir değişim ve gelişim gösteriyor. Bu değişime bir de kahramanlık eklendi. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine belediyeye yeni bir logo yapılması kararı aldık. Komisyonlarımız gerekli değerlendirmelerini yaptıktan sonra yeni logo için şartlar ve kriterlerimiz belirlenecek. Umut ediyorum yeni logo, sadece Kahramankazan’ın değil aynı zamanda Türkiye’nin gücünü de simgeleyen bir çalışma içerir”dedi.     
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.