Öne Çıkanlar bitlis Miraç Filminin konusu atlasglobal ırak ukrayna çin abd en düşük kurban fiyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Gürhan Şişman Mart 2024 Hizmet Üretici Fiyat endeksi 2024 yılı I. Çeyrek Turizm Geliri Sıtma Belirtileri nelerdir

Kartal’dan Cemal Süreya Geçti

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Şubat ayı etkinlikleri kapsamında usta şair Cemal Süreya’nın sevda şiirleri Kartal’da yankılandı.
 
İkinci Yeniler edebi akımının öncü isimlerinden olan Cemal Süreya, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlik kapsamında anıldı.Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte sanatçı Cenan Çamyurdu, şairin eserlerini seslendirdi. Süreya’nın özellikle sevda şiirlerini seslendiren Çamyurdu’na, Taner Özsoy ve Kaan Özsoy da bağlamalarıyla eşlik etti.



Öte yandan şairin hayatından küçük kesitler Su Oyuncuları tarafından dramatize edilerek sahnelendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.