Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari Hadise gündem özeti terör çin abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Kent Tiyatrosu’nda Sahne Sevgili Doktor’un

Mamak Kültür Merkezi, Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde her hafta sonu düzenli olarak sahne alan Kent Tiyatrosu bu kez sahneye Sevgili Doktor ile çıktı.

Mamak Kültür Merkezi, Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde her hafta sonu düzenli olarak sahne alan Kent Tiyatrosu bu kez sahneye Anton Cehov’un hikayelerinden oluşan Sevgili Doktor ile çıktı. Çehov tarafından yazılan ve Neil Simon tarafından hikâyeleştirilen kısa oyunlardan oluşan Sevgili Doktor bol kahkahalı bir oyun. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Kent Tiyatrosu sahneye en güzel oyunlarla çıkıyor. Tiyatro severleri her hafta sonu cumartesi ağırlayan Kent Tiyatrosu yerli ve yabancı birçok oyunu başarıyla sahneliyor. Başkentli tüm tiyatro severleri her hafta sonu Mamak Kültür Merkezi’ne bekliyoruz. Tamamen ücretsiz olarak sahneye çıkan Kent Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları izleyiciye eğlenceli vakit geçirtiyor” dedi. Oyunun yönetmenliğini Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak yapıyor. 

Oyun Mamak'ta bulunan Okullarda da sahnelenecek

Kent Tiyatrosu Mayıs ayında Çiçekler Solmasın isimli yeni bir oyunu sahneleyecek. Uyuşturucuya karşı sahneye gençlerin ve aileleri bilinçlendirmeyi hedefleyen oyun için Kent Tiyatrosu provalara tüm hızıyla devam ediyor. Oyunu başta Mamak Kültür Merkezi olmak üzere Mamak’ta bulunan okullarda da sahnelenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.