Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat merkez bankası çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Akşener Gürer

Kırşehir'de 35 Tonluk Akaryakıt Kaçakçılığı

Kırşehir'de bir akaryakıt istasyonunda 35 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele güçleri, Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir benzin istasyonuna gümrükten kaçırılan akaryakıtın getirileceğinin ihbarının alınması üzerine incelemelere başladı.

Mucur ilçesinde bir benzin istasyonuna İstanbul plakalı bir tankerin yanaşarak akaryakıt ikmali yaptığını fark eden jandarma ekipleri, şahısları suçüstü yakaladı.

Tankerde ve benzin istasyonunda yapılan aramada özel bir düzenek yardımı ile kaçak akaryakıt ikmali yapıldığı saptanarak, 35 ton akaryakıta el kondu. 3 kişi gözaltına alınırken, akaryakıt istasyonu hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.