Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Konserde Elektrikler Kesilince Halk Coşkuyla Marş Söyledi

Beşiktaş Belediyesi’nin büyük zaferin 96. yıl dönümünü dolayısıyla düzenlediği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konserinde teknik bir aksaklık yaşanarak mikrofonlar kesilince, halk hep bir ağızdan solist Linda Çandır’a eşlik ederek marşlar söyledi.

Zafer Bayramı kapsamında Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı program Türk Bayrağı ve meşalelerle yapılan Zafer Yürüyüşü ile başladı. Dünya Barış Park’ında son bulan yürüyüşün ardından parka, barışı simgeleyen defne ağacı dikildi. Beşiktaş Belediyesi Bando Takımı günün anlam ve önemini belirten marşlar çalarak vatandaşlara 30 Ağustos coşkusunu yaşattı.

Halk konseri halkın konseri oldu

Saat 21.30’da Etiler Sanatçılar Parkı’nda Linda Çandır’ın seslendirdiği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar”  konserine yüzlerce kişi katıldı. Konserin açılış şarkısından hemen sonra meydana gelen bir sorun nedeniyle sahne ışıkları kapandı ve mikrofonların sesi kesildi. Ancak solist Linda Çandır, günün önemine değinerek seyircileri marş söylemeye davet etti. Bu davetin hemen ardından halk ayağa kalkarak ve bayraklarını sallayarak, 10. Yıl ve İzmir Marşlarını söyledi.

Kısa süre içerisinde teknik aksaklıklar giderildi ve Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç bir konuşma yaptı. İki saat süren konserde Linda Çandır ve orkestrası; İzmir’in Kavakları, Harmandalı, Çökertme, Ata Barı, Bir Fırtına Tuttu Bizi, Hekimoğlu, Vardar Ovası, Ankara’nın Taşına Bak gibi eserleri seslendirirken, seyirciler de zeybek ve harmandalı oynayarak bayram coşkusuna katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.