Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kemal kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ATO Başkanı Gürsel Baran İsrail

Kuşadası Belediyesi’nde İlk Atamalar Yapıldı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim öncesi verdiği beyanatları bir bir uygulamaya koymaya başladı. İlk icraat olarak makam araçlarını kademeye çektiren, makam odasındaki asansörü kaldırtan, söz verdiği ilk ev ziyaretini gerçekleştiren Başkan Ömer Günel, kadro rotasyonu kapsamında ilk atamalarını yaptı.

Başkan Ömer Günel, “Ben seçim kampanyam boyunca özellikle tek bir hedefimin olduğunu söyledim. Kuşadası’nda yaşayan her bir bireyin yüzü gülecek, yaşadığı kentte mutlu olacak. Belediye hizmetleri herkese eşit ve sosyal adalet ile dağıtılacak. Benim başkanlığım döneminde, Kuşadası son 30 yılına sünger çekerek yeni bir başlangıç yapacak. Bu amaçla çıktığımız yolda siz değerli hemşehrilerimin de desteği ile bu görevi devraldık. Bugün itibari ile yeni atamalarımızı da yaptık. Hiçbir personelimizi mağdur etme, cezalandırma gibi bir düşüncemiz, eylemimiz olmadı, olmayacaktır. Seçim kampanyası süresince de belirttiğim üzere yeni atamalarımız içinde ayrıca kendi alanında profesyonel arkadaşlarımızın da görevlendirmelerini yaptık.

“Bizim için önemli olan liyakat ve perfomans olacak”

Bizim için öncelikli hedefimiz hizmetlerin etkinleşmesine yönelik çözüm odaklı kadroların oluşumunu sağlamaktır. Yaptığımız görev rotasyonlarında hiçbir personelimizin özlük haklarında değişiklik olmayacak. Görevden alınma ya da işten çıkarma gibi bir konu söz konusu değildir. Atamalarımız liyakat ve performansa dayalıdır. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte de kadro rotasyonlarımız devam edecektir. Kuşadası Belediyesi hizmetlerinde ki değişimleri de göreceksiniz. Asli görevimiz vatandaşımıza hizmettir” dedi.

11 departmanda yapılan değişikliklere göre yeni görevlendirmeler şu şekilde oldu:

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI: SEYFİ SEYHAN SÜVARİ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER - KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER KOORDİNATÖRÜ: ATIL ULAŞ BENGİ

ÖZEL KALEM MÜDÜR V. : REMZİYE AHESTE

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜR V.: SERDAR KILINÇ

ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ EMRİNDE TEKNİKER: SERKAN GÜLTAŞLI

FEN İŞLERİ MÜDÜR V.: KADİR KARABEYOĞLU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EMRİNDE: MEHMET ERTEN

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ VE YAPI KONTROL MÜDÜR V.: AHMET TAŞKAN

ETÜD PROJE MÜDÜR V. : BURAK ARAN

PARK VE BAHÇELER MÜDÜR V. : SiBEL FILiZ SiRER

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ AMİR YARDIMCISI: HEVES OK 

Anahtar Kelimeler:
Kuşadası Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.