Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken konser türk telekom azerbaycan ukrayna trabzonspor yapı kredi KENAN DOĞULU bodrum dolar

Kuşadası Belediyesi’nden İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı

Kuşadası Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan İmar Barışı’na ilişkin bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediyesi Düğün Salonu’nda Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında düzenlenen toplantıda, Yapım İşleri Aydın Şube Müdürü Hakan Akyüz, Yapı Denetim Aydın Şube Müdürü Emrah Avanas ve Aydın İmar ve Planlama Şube Müdürü Hüseyin Doğan vatandaşlara İmar Barışı hakkında bilgi verdi. Toplantıda konuşan Başkan Kayalı, kaçak ve imar planına aykırı olan yapılar için getirilen düzenlemeden yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 31 Ekim olduğunu hatırlattı.

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar Barışı bilgilendirme toplantısı, yarın saat 10.00’da Kuşadası Belediyesi Düğün Salonu’nda bir kez daha düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.