Öne Çıkanlar rusya terörist abd bugünün gündem başlıkları mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı ünlü Javier Mascherano

Kuşadası Zeytin Festivali Başlıyor

Kuşadası Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Zeytin Festivali, 3 Kasım’da başlayacak.

Zeytinin Ege’de yetiştiği önemli bölgelerden olan Kuşadası, 3-4 Kasım’da Zeytin Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Türk gastronomisinin ünlü şefleri, yazarları da Kervansaray’da düzenlenecek festivale katılacak.

“Bolluğa, Sağlığa, Barışa” sloganıyla gerçekleşecek festivalde, zeytinyağlı sabun yapımı atölyesi, "Genç Şeflerle Yaratıcı Zeytin ve Zeytinyağlı Yemekler" yarışması, "Ege Zeytinleri" sergisi gibi etkinlikler, paneller ve söyleşiler de yer alacak. Ayrıca Kervansaray’da ve Barbaros Bulvarı’nda özel olarak kurulacak üretici stant alanlarında özel zeytin ve zeytin ürünleri ziyaretçilerle buluşacak.

Festival kapsamında, Kervansaray’da 3 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’da Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası tarafından bir konser verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.