Öne Çıkanlar galatasaray gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin bugünün gündemi recep tayyip erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Kuşadası’nda 1 Mayıs Kutlaması

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, belediye çalışanlarıyla 1 Mayıs kutlamasında bir araya geldi. 

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin ana hizmet binası arkasındaki meydanda düzenlenen 1 Mayıs kutlamasına Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, sendika ve siyasi parti temsilcileri ile Kuşadası Belediyesi çalışanları katıldı.

1 Mayıs kutlamasında konuşan Belediye İş Sendikası Temsilcisi Banu Ateş, 1 Mayıs’ın işçi sınıfının birlik, dayanışma ve mücadele günü olduğunu belirterek bütün işçileri, birlikte hareket etmeye davet etti. İşçi sınıfının zor günlerden geçtiğini belirten Ateş, taşeron işçilere ayrımsız şartsız kadro talebinde bulunduklarını ifade etti.

Kayalı ise tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, ülkenin her yerinde 1 Mayıs alanlarının dolması gerektiğini kaydetti. Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirten Kayalı “Böyle günlerde tüm ilerici güçler birlikte hareket etmelidir. Bu zor günleri ancak birlikte hareket ederek aşabiliriz. Umudumuzu hiçbir zaman yitirmemeliyiz 1 Mayıs Marşı’nda geçen o sözler asla unutmayalım ‘Yurdumun mutlu günleri, mutlak gelen gündedir’ mutlu günlerimiz çok yakındır bunu asla unutmayın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.