Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Kuşakk'tan Yeni Ürünler

Kuşadası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, (KUŞAKK) ürün yelpazesini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Üretim faaliyetine file, kuş baskılı bez çanta ve şal ile başlayan KUŞAKK üyesi kadınlar kuş baskılı kravat, runner ve kırlentler üretmeye başladı.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Şubat ayında kurulan KUŞAKK, file, bez çanta ve şalın ardından üzerlerinde tarihi Kuşadası evlerinin çatılarında bulunan kuş motiflerinin yer aldığı kravat, runner ve kırlent üretimine başladı.

KUŞAKK Başkanı Şerife Atınç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek üretimine başlanan yeni ürünleri hediye etti. Ziyarette konuşan KUŞAKK Başkanı Atınç, ürün çeşitliliğini arttırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, katıldıkları Antalya Kadın Kooperatifleri Festivali ile Efes-Selçuk Festivali’nde KUŞAKK ürünlerinin büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. Başkan Kayalı ise, kadınların ekonomik yaşama katılımına katkı sağlayacak girişimlere destek olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek KUŞAKK’a başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
şubatKadınlarKooperatif
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.