Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Lüleburgaz’da Tenis Eğitimleri Başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi Sağlıklı Yaşam Döngüsü Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi'nde (LYKA) kadınlar ve çocuklar için tenis eğitimleri verilecek.

Dört grup halinde gerçekleşecek eğitimler kadınlar için bugün saat 18.00 ile 22.00 arasında verilecek. İsmet Altay Süpürgeci ve Elif Toköz tarafından kadınlara verilecek eğitimler 12 Temmuz’da başlayacak.

Çocuklar İçin 10 Temmuz’da

Yine dört grup halinde gerçekleşecek çocuklar için olan eğitimler de Pazartesi günleri saat 18.00 ile 22.00 arasında verilecek. İsmet Altay Süpürgeci ve Elif Toköz tarafından çocuklara verilecek eğitimler 10 Temmuz’da başlayacak. Eğitime 6 - 18 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecek.

Gruplar ve Saatleri

Hem kadınlar hem de çocuklar için verilecek tenis eğitimlerinde grupların eğitim saatleri şöyle olacak:

1.      Grup 18.00 – 19.00
2.      Grup 19.00 – 20.00
3.      Grup 20.00 – 21.00
4.      Grup 21.00 – 22.00
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.