Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan

Maltepe Belediyesi'nden Evi Yanan Vatandaşlara Yardım

Maltepe Belediyesi, 2016 yılı içerisinde evi yanan vatandaşlara maddi ve ayni yardımda bulundu. Maltepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 2016’nın ilk 8 ayında evi yanan ya da zarar gören 9 aileye yardım götürdü. Nakdi yardımların yanı sıra ayni yardımlarda da bulunan ekipler, zarar gören evlerin onarılması, tekrar kullanıma hazır hale getirilmesini de sağladı. Bazı vatandaşlara, evlerinin tamiri süresince konaklayacakları yer ayarlandı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Vatandaşlarımızın iyi günlerinde oldukları gibi kötü günlerinde de yanında oluyoruz. Bu anlamda, evleri yanan ve zarar gören vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık. Karınca kararınca, elimizdeki imkânlar ölçüsünde vatandaşlarımızı kimsesiz biçimde bırakmadık ve mağdur etmedik.  Vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu her fırsatta bilmelerini istiyorum. Maltepemizi birlikte en güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.