Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı bugünün gündem özeti dünya sağlık örgütü Afrin Halka arz ataşehir belediyesi duman

Mamak DSİ Sezona İddialı Hazırlanıyor

Memduh Öget’in anısına yapılan turnuvaya, Mamak'lı basketbolcular damga vurdu. Turnuvada sayı kralı 20.3’lük ortalama ile Mamak Belediyesi Ankara DSİ oyuncusu Nezih Özbakır olurken asist kralı da Gökper Gen oldu.Şampiyon ise, Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol oldu 



Türk basketboluna büyük emekleri geçmiş merhum Memduh Öget’in anısına yapılan turnuva tamamlandı. Mamak Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda turnuvaya Mamaklı basketbolcular damga vurdu. Turnuvada sayı kralı 20.3’lük ortalama ile Mamak Belediyesi Ankara DSİ oyuncusu Nezih Özbakır olurkan asist kralı da Gökper Gen oldu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Yeni sezonda Mamak Belediyesi Ankara DSİ’nin büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Kadrosunu yeni transferlerle daha da güçlendirdiğimiz takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
 
Turnuvada dostluk kazandı
Memduh Öget Turnuvası’nda tüm takımlar centilmence bir oyun sergiledi. Turnuvayı şampiyon olarak bitiren takım Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol oldu. Şampiyon olan takıma kupasını Memduh Öget’in eşi Filiz Öget tarafından takdim edilirken, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür plaketi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.