Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem özeti Kanyon ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

Marmaris Belediyesinden Genco Erkal ve Tülay Günal’ı Mutlu Eden Karşılama

Marmaris Amfi Tiyatro'ya gelen Genco Erkal ve Tülay Günal, kendileri için özel olarak kulis girişinde hazırlanan posterler karşısında mutluluk yaşadı. Erkal Twitter hesabından, "Marmaris Belediyesi'nden zarif karşılama. Kulis kapısını bakın nasıl donatmışlar. Fiyakamızdan geçilmiyor" paylaşımında bulundu.

Genco Erkal’ın Nazım Hikmet'in 54. ölüm yıl dönümü için uyarlayıp yönettiği  Tülay Günal’ın eşlik ettiği “Yaşamaya Dair” dün akşam Marmaris Amfi Tiyatro’da sahnelendi. Oyun öncesi Amfi Tiyatro'ya gelen sanatçılar, kendileri için özel olarak kulis girişinde hazırlanan posterler karşısında mutluluk yaşadı. Erkal ve Günal mutluluklarını Twitter hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Kulis girişinde poz veren Erkal, "Marmaris Belediyesi'nden zarif karşılama. Kulis kapısını bakın nasıl donatmışlar. Fiyakamızdan geçilmiyor" paylaşımında bulunurken Günal ise "Kulis kapısında Ne hoş bir sürpriz oldu. Bu güzel karşılama için #MarmarisBelediyesi'ne çok Tşk'ler.." yazdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.