Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak terör Hadise elazığ palandöken Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mısır fatih terim doğalgaz

Sarıyer'de İmar Mücadelesi Devam Ediyor

Sarıyer Belediyesi’nin desteğini arkasına alan Emirgan Mahallesi tapu tahsis belgelerinin tapuya çevrilmesi için büyük mücadele ediyor.
 
Kamu arazileri üzerine yapılmış imar mevzuatına aykırı yapıların affını öngören yasanın Boğazlar bölgesinde geçerli olmaması nedeniyle başlayan hak mücadelesi Sarıyer Belediyesi tarafından destek gördü.
 
Sarıyer Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan kooperatif, mahallelerdeki gönüllülerle birlikte tapuları almak için çalışıyor.


 
Çalışmanın Yüzde Doksanı Tamamlandı
 
951 Ada Emirgan Kooperatif Başkanı Harun Bayraktaroğlu, 4 yıllık çalışmalarının ardından Sarıyer Belediyesi’nin de desteğiyle büyük bir ilerleme kaydettiklerini ifade etti. Emirgan’ın pilot bölge olduğunu söyleyen Bayraktaroğlu, insanların haklarını almaları için halkla birlikte örnek olacak bir mücadele gösterdiklerini ifade etti. Çalışmaların yüzde doksanının tamamlandığını ifade eden Bayraktaroğlu, Sarıyer bu konuda sonuna kadar kararlı dedi.


 
Sarıyer’in Emirgan mahallesinin yanı sıra imar çalışmaları Reşitpaşa, Ferahevler, Derbent, Hisar, Çayırbaşı, PTT Evleri, Baltalimanı, Kazımkarabekir ve Kocataş gibi mahallelerde de yürütülmeye devam edecek dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.