Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk chp bodrum pakistan veysel eroğlu tsk cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Silifke Belediyesi, Gökbelen’den Sonra Mara Yaylasını Da Güzelleştirecek

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mara (Kırobası) Mahallesinde esnafları ziyaret ederek, belediye tarafından gerçekleştirilecek çalışmaları ve mahallenin eksikliklerini yerinde inceledi.

Geçtiğimiz yıl Gökbelen Yaylasını güzelleştiren ve bu mahalleyi birçok hizmete kavuşturan Silifke Belediyesi, bu yılda yaz aylarında Silifke nüfusunun önemli bir bölümünü ağırlayan Mara (Kırobası) Yaylasını güzelleştirecek.
Beraberinde Başkan Yardımcıları Ömer Savar, Esen Tol ve Mahalle Muhtarı Fuat Avcı ile birlikte esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, vatandaşlarla sohbet ederek, Mara’nın yaz sezonuna en iyi şekilde hazırlanacağını açıkladı.

“YAYLA SEZONU İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ”
Yapılan çalışmaları ve mahallelerin eksikliklerini her fırsatta yerinde inceleyen Başkan Turgut, hizmetlerin plan dâhilinde ve hızlı bir şekilde tamamlanmasına özen gösteriyor. Kent merkezi ve mahallelerde yapılacak hizmetler, Fen İşleri Müdürlüğünce belirlenen program çerçevesinde öncelik sırasına göre çalışma programına alınıyor ve tek tek hayata geçiriliyor.
Mahalle merkezinde harabe şekilde bulunan ve kar yağışlarından dolayı çatısı çöken kahvehanenin yapımı için talimat veren Başkan Mustafa Turgut, “Daha önce mahallemizin aciliyet gerektiren yollarının bakımını yapmıştık. Bu yaz sezonu öncesinde de mahallemizin merkezinde bulunan kahvehane, tuvaletler ve pazar yeri olarak kullanılan mekânların bakımını yapacağız. Bunun yanında mahallenin merkezinde yer alan sosyal yaşam alanlarını ve çevre düzenlemelerini yeniden düzenliyoruz.
Bu çalışmalarımıza ekiplerimiz hemen başladı ve yayla sezonu açılmadan tamamlamayı düşünüyoruz. Muhtarımızın ve mahalle halkımızın taleplerini imkânlarımız dâhilinde bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

“PLAN DÂHİLİNDE TİTİZ BİR ÇALIŞMA PROGRAMI YAPIYORUZ”
Turgut, “Belediyemize bağlı mahallelerimizi karış karış geziyoruz. Hangi mahallemizin ne eksiği varsa tespit ediyor ve ekiplerimizi yönlendirerek o eksiklikleri gideriyoruz. Bizler hizmetlerimizi belirli bir plan dâhilinde ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Yapılan asfalt, stabilize, parke, sosyal binaların bakım onarımı, park ve bahçe yapımı gibi çalışmaları tamamen kendi imkânlarımızla gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir yasası ile hizmet alanımız genişledi. Bu sebeple daha çok çalışarak ilçemizin her noktasına hizmetlerimizi ulaştırmak için gayret gösteriyoruz” dedi.
Mara Mahallesi Muhtarı Fuat Avcı’da hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.