Öne Çıkanlar terörist rusya bugünün gündem başlıkları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği Burçin Usta Özbay

Silifke Belediyesi’nden Öğrencilere Maddi Destek

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ortaöğretim kurumlarındaki 5 ile 12. sınıf düzeyinde öğrenim gören 300 dar gelirli öğrenci ailesine bu eğitim öğretim yılında da nakdi yardım yapacaklarını açıkladı.

Silifke Belediyesi’nden yapılan açıklama göre Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştiren belediye, 200 öğrenci ailesiyle başlattığı nakdi yardım sayısını geçtiğimiz yıl ve bu yıl 300 öğrenci ailesi olarak sürdürmeye devam edecek. Silifke Belediye Başkanı Turgut, nakdi yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Belediye işbirliğiyle belirlenen 300 öğrencinin ailesine, 9 ay süresince her ay düzenli olarak verileceğini ifade etti. Olağan meclis toplantısında alınan nakdi yardım kararı ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Turgut, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenecek olan, ortaokul ve lisede okuyan 300 öğrencimizin ailelerine, 9 ay süresince her ay 100 TL yardım yapacağız. Bu yardım ilçe sınırlarımız içerisinde ikamet eden, maddi olanakları kısıtlı, ortaokul ve liselerde okuyan öğrencilerimiz ile ailelerine yönelik yapılacak bir yardımdır. Bu yardımlar ile maddi olanakları kısıtlı olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olabilmeyi hedefliyoruz. Yardımlarımızın geri ödemesi yoktur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.