Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gürer vakıfbank

Silifke'de Belediye Personeli, Sağlık Taramasından Geçti

Silifke Belediyesi, tüm memur, kadrolu ve sözleşmeli işçi personelini 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında sağlık taramasından geçirdi.
 
Bir-LabÖzel Sağlık Merkezi tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasında, belediye personellerine Akciğer filmi, Solunum Testi,Odyo (işitme testi) ve kan testi muayenesi yapıldı.



Her sene periyodik olarak yapılan taramalarla personele ait sağlık dosyası oluşturulduğu vebu takiplerin düzenli bir şekilde yapıldığı belirtildi. Silifke Belediyesi gerçekleştirilen bu çalışmayla, personelin sorunlarını en aza indirgemeyi, performansı ve hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.
Personel sağlığının, kendileri için çok önemli olduğunu açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Belediyemiz personelinin, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmektir. Halkımıza hizmetin aksamaması için özveri ile çalışan belediye personelimizin bilinçli ve sağlıklı olması önceliğimizdir.
 
Personelimiz sağlıklı olsun ki verimlilik artsın. Onların sağlıklı olarak hizmet vermeleri, bizlere güven veren halkımızı da memnun edecektir. Hizmet verimliliği sağlıktan geçmekle birlikte, sağlıklı bir yaşam sağlıklı bir hizmet demektir”dedi.
Sağlık taramasının her yıl düzenli aralıklarla yapılmasından memnuniyet duyduklarını belirten belediye personelleri, Başkan Mustafa Turgut’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.