Silifkeli Şampiyon Başkan Turgut’u Ziyaret Etti

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Yarışmasının 1,71 kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Silifkeli Emre Özel, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u ziyaret etti. Başkan Turgut, “Kentimizde Amatör Spor Kulüpleri ile çok güzel adımlar attık. Belediyemizin imkânları ve gücü çerçevesinde desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

İstanbul'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Yarışmasının 1,71 kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Özel, Silifke Belediye Başkanı Turgut’u ziyaret etti.

Silifke Hedef Fitness Spor Kulübü, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından İstanbul Tüyap Fuar Alanında düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılarak Silifke’nin ilk ve tek şampiyon çıkaran kulübü oldu. Hedef Fitness Spor Kulübü Başkanı Ersin Özel, Turgut’u ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgut ise sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek, “Kentimizde Amatör Spor Kulüpleri ile çok güzel adımlar attık. Belediyemizin imkânları ve gücü çerçevesinde desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Spor kulüplerimize vereceğimiz desteklerle ilgili bazı planlamalar yapıyoruz. Ben başarılı sporcumuzu tebrik ediyor, emeği geçen ve katkı sunan eğitimcilerimize, antrenörlerimizle ve sponsorlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.