Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi ihracat çin vodafone merkez bankası Afrin Akşener Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Sincan Kameralarla Huzurlu

Sincan Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için şehri, 184 noktadaki 1057 kamera ile takip ediyor.

Her geçen gün sayısı artırılan kameralar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün de en büyük yardımcısı oluyor. Elde edilen görüntüler, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri tarafından da takip edilebiliyor.

Sincan Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güvenliği için mahalle, park, alt geçit, kavşak ve hafriyat noktalarını güvenlik kameraları ile denetliyor. Vatandaşların daha güvenli bir ortamda yaşaması ve olası bir olumsuzluğun önlenmesini sağlayan kameralar, Sincan Belediyesi güvenlik birimi tarafından 7 gün 24 saat takip ediliyor.

Sincanlılar Uygulamadan Memnun

Kamera sistemi uygulaması Sincanlılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.
Daha huzurlu ve güvenli bir şehir için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Teknolojiyi en hızlı ve en verimli kullanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Kamera sistemi uygulamamız ile özellikle çocuklarımız parklarda güzel vakit geçiriyor. Evlerinde internet üzerinden çocuklarını takip edebilen ebeveynlerin de içi daha rahat oluyor. Çalışmalarımızın temelini vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği oluşturuyor” ifadelerini kullandı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.