Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya deprem sgk diyarbakır bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan pakistan

Sitelerden Başkan Tuna’ya Ziyaret

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Heyeti, göreve yeni gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden dolayı Tunay’a teşekkür eden Başkan Taklacı, Siteler bölgesinin Türkiye’nin mobilya üssü olduğunu ve sorunlar için gereken hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini Başkan Tunadan talep etti. Büyükşehir belediyesi aracılığı ile Siteler mobilyasına kazandırılan Samsun Yolu üzerindeki Siteler Mobilya Sarayı adlı Mobilya AVM si hakkında Tuna’ya bilgiler aktaran Başkan Hüseyin Taklacı hem Siteler esnafının hem AVM esnafının beklentilerini ve taleplerini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Ankara Mobilyacılar Odası ile birlikte Belediyecilik anlamında Sitelerin ve Mobilyacı esnafın tüm taleplerini değerlendirerek en kısa sürede çözüm bulunacağı hususunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Elmadağ bölgesine yeni kurulan Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında da bilgiler veren Başkan Taklacı; Malumunuz üzere Siteler bölgesi 4 mahalleden oluşan ve fiziki şartlardan dolayı sanayi statüsüne alınamamış bir semt niteliğindedir. Arge çalışmalarının ve üretim hattındaki gelişmelere ayak uydurmak amacıyla daha büyük işyerleri ve yatay yerlere geçme zorunluluğu doğmuştur. Bu nedenle odamız 2015 yılında çalışmalarını başlattığı Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB’nin 2017 yılında kuruluşunu tamamlamış, halen çalışmalarına devam etmekte olup 2019 yılında faaliyete geçmesi planlanmaktadır. Diyerek Başkan Tuna’ya Ankara’nın Mobilya Başkenti konumundan Dünya Mobilya Başkenti konumuna doğru ilerleyen en büyük adımı attıkları bilgisini verdi.

Bu ziyareti Siteler esnafı adına yaptıklarını söyleyen Taklacı, Başkan Tuna ile Sitelerin sorunlarını görüştüklerini ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını açıkladı. Manevi desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi. Başkan Tuna’ ya yapıcı ve olumlu yaklaşımları için teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.