Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi obezite Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey şanlıurfa TURİST Dragon Kapsülü Varis hastalığına işaret eden bulgular Dragunov keskin nişancı tüfeği Dream Games Neva Gerişlioğlu

Taşdelen: Cebeci İnönü Stadı Millet Bahçesi Olsun

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Cebeci İnönü Stadı yıkılınca yapılaşmaya açılmasın park/ Millet Bahçesi olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Haziran seçimleri öncesinde açıklanan projelerden biri olan millet bahçesi için Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’den öneri geldi.

Erdoğan tarafından, “Al çocuğunu git, yat, yuvarlan” ifadeleriyle müjdelenen millet bahçeleri için Cebeci İnönü Stadı’nın yerini öneren Taşdelen, Twitter’dan, “Millet Bahçesi olarak Ankara’da AKM ve Gölbaşı açıklandı. Ömrünü doldurduğu için yıkılması düşünülen Cebeci İnönü Stadı’nın da park, Millet Bahçesi olması doğru bir karar olacaktır. Cebeci İnönü Stadı yıkılınca yapılaşmaya açılmasın park, Millet Bahçesi olsun” paylaşımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.