Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ malatya doğalgaz Covid 19 tunceli polis Hamidi Ailesinin Mutlu Günü Hamza Hamidi Hamidi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Hamidi Haremi Şerif

Tekirdağ ve Kırklareli Çevrelerindeki Aşırı Yağışlara Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinde yerel aşırı yağışlara karşı uyarıda bulundu. Bugün saat 08.00 – 13.00 arasında beklenen gök gürültülü sağanak yağışın sel, su baskını, heyelan vb. olumsuzluklara neden olabileceği belirtildi.

Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinde, gök gürültülü sağanak yağışa karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamaların oluşmasının muhtemel olduğunu belirtti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “ Önceki tahmin ve uyarılarımız doğrultusunda Trakya’da beklediğimiz çok kkuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar son 6 saatte Kırklareli Babaeski’de 99 kg/m2, Lüleburgaz’da 54 kg/m2’ye ulaşmıştır. Yağışların etkisini devam ettirerek yer yer aşırı(100kg/m2 üzeri) olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, heyelan vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.