Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı ünlü Javier Mascherano

Türk Denizciliği Marmaris'te Masaya Yatırılacak
Kamuoyunun Türk denizciliğine ilgisini arttırmayı hedefleyen “Türk Denizciliği'ne Bakış” adlı program ve panel, Marmaris Belediyesi'nin katkılarıyla Habertürk TV ekranlarından canlı yayınla Marmaris’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 

Habertürk TV’de yayınlanan Bakış programı, Türk Denizciliği ile ilgili özel bir çalışma yaparak, denizcilikte güncel durum ve gelecek hedeflerini, Türkiye’de ilk defa ekranlara Marmaris’ten taşıyacak. Konuyla ilgili, 40 dakikalık program canlı yayını ve sonrasında devam edecek bir açık oturum düzenlenecek.
Deniz Turizminden- taşımacılığa, denizlerde güvenlikten- su araçları sorumluluk sigortalarına kadar birçok konunun, tüm tarafların katılımıyla anlatılmasını hedefleyen program,19 Nisan Çarşamba günü, saat 09.00'da, Marmaris Netsel Marina’dan, canlı olarak ekranlara gelecek.
Bakış programı ve paneli, konunun tüm taraflarını; Ulaştırma Şehircilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Deniz Ticaret Odaları, Türk P&I, Liman Başkanlıkları, Liman İşletmesi, Sahil Güvenlik, Üniversiteler, Denizcilik Sivil toplum Örgütleri, Ulusal ve Yerel Medya, Ulusal ve yerel denizcilik işletmelerini bir araya getirerek konuya dikkat çekecek.
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın da katılacağı canlı yayının diğer konukları ise, Suat Hayri Aka / Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı, Prof. Dr. Mustafa Öztürk / Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı, Ömer Arısoy / Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı, Halim Mete / TOBB Başkan Yardımcısı, Metin Kalkavan / Deniz Ticaret Odası Yön. Kur. Bşk, Ufuk Teker- Türk P&I Genel Müdürü, Cem Melikoğlu / Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Hasan Mengi / Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Yön. Kur. Bşk, Erkan Özatağ / Deniz Turizm Birliği Derneği Bşk olacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.