Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin ekonomik güven endeksi MSB hizmet ATO Başkanı Gürsel Baran AİLE trt PENÇEKİLİT Operasyonu

Ülkemiz ve İlçemiz Adına Dubai Fuarı Çok Verimli Geçti
Dubai World Trade Center’da 24 - 27 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen Arabian Travel Market fuarı sona erdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in girişimleri sonucunda, Turizm Bakanlığı’nın Türkiye olarak katıldığı Dubai’de düzenlenen Arabian Travel Market fuar alanında kurulan stand ile Kızılcahamam ilçesi tanıtıldı. Başkanının Muhittin Güney'in eşi Ayşe Güney ve Belediye personeli Maksude Burhan’ın katkıları ile tanıtımı yapılan ve ilçenin otellerinden Çam Otel’i temsilen Ömer Oğultürk ve Patalya Otel’i temsilen Levent Tektaş tanıtımlara destek verdiler.
Dört gün boyunca süren Arabian Travel Market fuarının çok verimli geçtiğini paylaşan Belediye Başkanı Muhittin Güney'in eşi Ayşe Güney yaptığı açıklamada;

"Bugün fuarımızın son günü, burada ülkemle bir kez daha gurur duydum.Türkiye standı fuarın en göz alıcı standlarından biriydi. Turizm Bakanlığımız Türkiye'den gelen tüm seyahat acentalarına ve bize çok büyük bir imkan sundu. Kusursuz bir organizasyon oldu, özellikle bu organizasyonda çok büyük emeği gecen Dubai Kültür ve Turizm Ateşemiz Salih Özer beyefendiye ve kıymetli Eşi Aynur Hanımefendiye çok çok teşekkürler ediyorum. Fuar boyunca bizleri hiç yalnız bırakmadılar, her türlü desteği sundular ,ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Bugün de bizleri uğurlamaya geldiler. Kendilerine tekrar tekrar ülkemiz ve ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hiçbirimizin emeklerini zayi etmesin ve muvaffak etsin inşallah" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.